Fan Sf. Zenit Legenda de Toth Charlotte

13.iunie Luni 2022 PSIHOEDUCATIE

Decoland din nou la alt psihiatru, se cauta niste foi roz. Primesc doua scrisori medicale cu care nu stiu ce trebuie sa fac….o sa le trantesc in fata medicului de familie in data de 14 iulie si o sa i cer sami prescrie ea tratamentul. Vin la Lsm (csm) aproape in fiecare zi la activitati in domeniul sanatatii mintale…si cand am nevoie de fluanxol atunci o sa cer. DIn dimineata zilei de 20 iunie 2022.au inceput sa-mi vina in cap ideile geniale mult asteptate dupa fluanxol. Am gasit o carte la librarie care mi-a atras atentia…si in fiecare zi mi se intampla sa ma inspir din activitatea cuiva. Azi am executat un desen super minunat, urat de tot.si i-am dat pentru analiza la grupul de psihoeducatie, cu ideea ca o vom discuta si la artterapie…vazand si capodoperele altora.,,asta va fi maiine dupa ce creez circumstantele zilei urmatoare planificand pe toate azi.

14 iunie marti 2022

ARTTERAPE

Insfarsit un pic de calm, m-am pregătit cu un bloc de desen, culori de tempera, un desen de la sora mea, despre care nimeni nu știa ca odată mai de mult am lasat-o pe masa și estuarienii au seroxat-o și fiecare beneficiar care avea un exemplar spunea că era ideea altcuiva și eu am furat-o. Asa s-a intamplat ca am fost acuzata și eu ca mi am furat propriul meu desen care era realizata în colaborare cu sora mea. Bineînțeles că nimeni nu recunostea de unde avea desenul și cine era hotul. Coperta cărții mele, din care a ieșit pe la urma o revista, încă exista, cu mici modificări de stil ale persoanelor la care era plăcută ideea furata. Iauzi ma eu nu pot nici imagina asa ceva. Ideile sunt idei personale totdeauna originale..Despre aceea ce vorbim noi aici se numește inspirație.. Și eu creatoarea de emotii sunt sursa de inspirație pentru foarte multe persoane care se întâlnesc cu numele meu de prima data și întra în delir.

PRIMUL DELIR

15-16 iunie 2022 miercuri și joi.

GRUP DE SUPORT

I a venit ideea la Chitibus sa facem o sceneta, se discuta în foișor lucruri faine în fiecare miercuri și joi. Am avut ocazia sa citesc câte un citat din cartea scrisa de mine cu titlul Iubirea Vulturului. Dupa realizarea căruia sunt recunoscătoare tuturor persoanelor care m- au ajutat. Nu știu de ce dar coperta cărții pare a fi destul de scandaloasa pentru acele persoane care nu înțeleg ideea. În acea perioada aveam un proiect care avea titlul prețuiește viata, investește in oameni. Sa vedem deci ce putem face. În aceasta carte am și o sceneta scrisa. Sunt autoarea acestei carti din anul 2013. Evoluția inteligentei mele e inversa cumva, dar nu fac încă griji pentru memoria mea care e foarte bună. Bun.. facem o sceneta..dar eu sunt doar o scriitoare necunoscuta, nu sunt nici actor nici pictor, m-as bucura sa pot fi măcar un webdesigner care sa nu aibă nevoie de nimeni altcineva sa realizeze coperta cărții. Când te uiți la oameni vezi doar cum arata, când reușești sa discuți cu ei/ele ai deschis cartea lor. Fiecare cu propriile probleme, și la nimeni nu-i vine ideea sa caute boala în altcineva. Dar sa zic și eu asa, sunt mulți care nu vad nici propria lor persoana.

17 iunie Vineri 2022

CONSILIERE SOCIALA

Monalisa de Vineri cu parul zburlit si cu cafeaua langa ea, consulta primele paciente intrate pe usa, Completa plictisita si testul meu, Eu ma gandeam la o alta gagica care a devenit diva dupa ce si-o dat seama cum arata..La un moment dat trebuia sa ma imbrac in vultur rahos casa cada Casu cas bolnava, Din tot stocul de medicamente predate, am luat doar un singur fluanxol care m-a facut bine…si Teodora in ziua aceea imi zicea ca eu sunt bathman…La grupul ei ne-am distrat de minune, dupa care ma furisez in spatele unei asistente, si aud pe casu zicand cadrelor medicale de pe hol,, Sa nu va mai prind ca jucati cu pacientii…si bineinteles pana ce pisicile sunt plecate soarecii intruna se joaca pe masa..si ma gandeam la o vorba..In ziua in care te pui cu un geniu, tu ai consecinte dar ea are haz…Nu ai facut nimica azi zice sotul cand sosesc acasa…si eu ma gandeam la un pinguin de pe facebook.

18 iunie Sambata 2022

ZILNIC O FAPTA BUNA

Weekendul a inceput Sambata si eu am ras fortat o zi intreaga incercand sa mi controlez rasul bizar provocat de tratament probabil…a doua zi Cineva s-a simtit Monday Lisa din nou cu cafeaua ei falsa, pe masa, pe care dupa ce vine o alta pacienta , o varsa…

19-26 iunie Duminica

PACIENTA IDEALA, O SAPTAMANA INTREAGA

Am fost, am vazut, am invins… VENI VIDI VICI again.

27 iunie Luni 2022 va urma…AUTOBIOGRAFIA.

About Toth Charlotte

scriitoare fan sf.
This entry was posted in CHARLOTTE TOTH REJTELYE. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s